Rackettuning

Tunen/matchen van het gewicht en balans van een tennisracket

De meeste hedendaagse profs spelen met op maat gemaakte rackets. Of deze spelers hun rackets op maat laten maken tijdens de productie of after-market, ze willen over rackets beschikken die matchen met hun unieke speelstijl, lichaamsbouw en strategische doelstellingen. Net zoals de profs maatwerk gebruiken om over het perfecte “wapen” te maken, is er geen reden waarom u niet dezelfde principes en methoden kunt hanteren om voorsprong te nemen op de concurrentie.

Ook daar kan u bij Bespanservice Stringlab terecht voor, het tunen van je racket of het matchen (gelijkmaken) van je rackets.

Als competitiespeler heeft u meestal 2-3 of zelfs meer rackets.Bij de aankoop van uw nieuwe rackets zal er bijna altijd een verschil zijn van gewicht en balans. Dit geeft echter een groot verschil bij het spelen.
Wij kunnen met onze kennis en het Head 3 in 1 Swingweight Tuning Center” alles nauwkeurig wegen en meten. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij al uw rackets hetzelfde maken zodat deze ook identiek hetzelfde aanvoelen en spelen.

Als u een racket heeft dat minder stabiel aanvoelt kunnen wij u hierbij ook verder helpen door het racket op strategische plaatsen te verzwaren.

Heeft u last hebt van een tennisarm zit u bij ons op de juiste plek !
Niet enkel een geschikte snaar met de juiste aantal kilogram helpt hierbij.
Door het balanspunt van uw racket te verleggen zal dit ook al een pak beter aanvoelen.

OF…. Is het racket van uw zoon of dochter te licht geworden…. Of dat van uzelf ?
Wel, dan hoeft u daarom nog niet persé over te gaan tot de aankoop van een nieuw racket !
Wij kunnen dit volledig naar uw wensen verzwaren en aanpassen.

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren via de Contact-pagina.