Over Stringlab

Wie zit er achter Stringlab ?header logo 140hoog

Mijn naam is Wim Janssens, zaakvoerder van bespanservice Stringlab.

Zelf heb ik een 20 tal jaar op het hoogste niveau in België gespeeld.

Ik heb 4 keer de gewestelijke B-kampioenschappen gewonnen. Na een korte internationale carrière, met daarin overwinningen op Tim Henman en Marcelo Rios (ex nummer 1 op de wereldranglijst), was ik genoodzaakt te stoppen door een rugblessure.

Het behoeft geen uitleg dat omwille van mijn verleden de link naar het zelf bespannen snel gelegd was, vandaar dat Stringlab kan beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het bespannen van rackets, zodoende weet u dat uw racket bij ons in goede handen is.
Die ervaring is overigens ook erkend met een diploma “Master Professional Stringer” van het “European Racquet Stringers Association” (ERSA).

Van zodra het bekend geraakt dat je zelf bespant krijg je uiteraard de bijhorende vragen, vandaar het ontstaan van Stringlab…

Om dan een degelijke service aan te kunnen bieden werk ik met het ‘neusje van de zalm’ onder de bespanmachines, de Yonex PT8 Deluxe. Daar heb ik op de Australian Open editie 2019 op bespannen. Als backup heb ik ook nog een Tecnifibre Ergo ATP. Deze bespanmachines staan klaar om uw racket terug in top conditie te brengen. Uiteraard houd ik voor u bij met welke kilo’s en wanneer uw racket voor het laatst bespannen is.

Het aanbieden van tennisrackets en accesoires was de logische volgende stap…

Ik hoop alvast een meerwaarde te kunnen zijn voor mijn klanten.

Sinds 2019 ben ik ook aan de slag in enkele befaamde internationale “stringing teams”. Onder andere op Australian Open (Yonex Stringing Team), French Open (Wilson Stringing Team), European Open (hoofdbespanner voor het Luxilon Stringing Team) en Rosmalen (Babolat Stringing Team) mocht ik mijn talent al laten zien.
Zo had ik dus al de eer de rackets te mogen bespannen van Murray, Wawrinka, Goffin, Monfils, Tsonga, Gasquet, Schwartzman, Elise Mertens, Sabalenka…. OF hadden zij de eer te mogen spelen met ‘mijn’ bespanning ? 😉

Veel plezier op onze website en hopelijk tot binnenkort !

Contactinformatiestringlab

STRINGLAB
Hovestraat 192
2650 Edegem
Telefoon: +32 (0) 495 57 58 72
E-mail: info@stringlab.be

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:
WIMEXPLO bvba
Liersebaan 315
2240 Viersel
BTW nummer : BE0453546462

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 14.00 uur

Uiteraard kunt u 24 uur per dag terecht op onze website!